Pinewood Studios Rykte

Pinewood StudioEn filmarbetare som spenderat senaste tiden på Pinewood studios påstår att det byggs en ny Star Wars studio på anrika Pinewood Studios i Iver Heath tre mil väst om London. Ryktet säger att byggarbetare refererar till den nya jättestudion som ”The Star Wars Stage” och enligt samma källa har Disney skrivit ett mångårigt kontrakt med Pinewood.

Star Wars är ju intimt förknippat med England sedan tidigare så det kanske ligger något i det här. Det surrar också rykten om att det scoutas i Skottland för potentiella inspelningsplatser och J.J. Abrams besökte de facto inspelningsplatsen för Downton Abbey. Det får vara hur det vill med den saken, allt RebellRadion vill är att alla imperieofficerare ska tala med Brittisk överklassengelska i alla framtida Star Wars filmer.

Uppdatering 2013-05-11: Ryktet bekräftat i The Daily Mails nätupplaga idag. Star Wars kommer tillbaka till England. Lucasfilm lockas över av mycket fördelaktiga skattelättnader och Pinewood har all infrastruktur som behövs.

Källa: JediNews.co.uk & TheDailyMail.co.uk

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s