Star Wars Celebration Europe II – Preview Night

Resedagbok: Dag 1 – Star Wars Celebration Europe 2

Hej, alla!

Som alla naturligtvis känner till inträffar Celebration nu i helgen fredag till söndag. Rebellradion är på plats efter en väldigt lång dag som började tidigt med att vi vaknade upp hos goda vänner i Skåne (efter att ha tagit oss dit från Sthlm / Västerås samt sovit över).

Vi satt i cirka 8 timmar i bilen och tillryggalade ungefär 700 kilometer användandes trilskande gps’er av varierande märke och modell. Tillslut hade vi iallafall tråcklat oss ned till Essen och lägenheten vi hyrt för ändamålet. Det ligger lämpligt nog ca 10 minuter gångvägen till Messe Essen där vansinnet utspelar sig.

Eftersom vi har turen att vara försedda med mediapass har vi kunnat ta oss in och köpa på oss en massa prylar innan allt brakar loss imorgon. Vi upptäckte (och lade dessutom vantarna på) Ashley Eckstein, känd som Ahsoka Tano i Clone Wars samt hennes eget företagande i form av Her Universe, som designar fan clothing för tjejer. Stundtals riktigt snygga grejer. Kolla in hennes site HerUniverse.com
Hon var naturligtvis supertrevlig och vi bandade en intervju som kommer i nästa pod.

I övrigt var mässhallarna fulla av montrar som var mer eller mindre färdiga att ta emot tiotusentals Star Wars fans nästa morgon. LEGO har en jättmonter, Rancho Obi-Wan kommer inte att göra någon besviken och det var redan ikväll stort intresse för Hasbromontern.

I morgon drar Celebration Europe II igång på riktigt, och det kommer bli grymt!

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s