Ainsworths Art Wars

Kommer ni ihåg Andrew Ainsworth? Industridesignern som nyligen vann rätten till Trooperhjälmen som han formgivit och producerat för inspelningen av Star Wars 1977? Nu har Ainsworth tagit sin Trooperhjälm och  genomfört ett konstprojekt med några av de absolut största nutida konstnärerna. Den mest namnkunniga är kanske Damien Hirst som väl fortfarande är mest känd för sitt verk ‘For the love of God’, ett diamantklätt kranium som värderades till en miljard eller så. På ArtWars.net kan du dessutom köpa några av konstverken om du känner att du har cash du måste investera. RebellRadion vill dock flagga lite för de välgörenhetsauktioner som 501:st Legion genomför lite nu och då om du vill att pengarna ska komma till lite mer allmännytta.

Se bilder från galleriet och några av de supercoola Trooperhjälmarna på ArtWars.net Om du är känslig för nakenhet på bild så bläddra inte för länge i galleriet dock.

Läs lite om Ainsworth vs Lucasfilm HÄR.

Edit: Andrew Ainsworth har inte designat Stormtrooper rustningen. Wikipedia beskriver skapandet av Stormtroopern så här;

The character was conceived by George Lucas, designed by artist Ralph McQuarrie, sculpted by from Liz Moore and Brian Muir, and finally molded from the existing designs by Andrew Ainsworth.

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s