Mer Rebels nyheter

Star Wars Rebels nyheterna och rykten duggar tätt nu! Igår kväll fick vi träffa den nya droiden ‘Chopper’, som kommer att vara en i gänget protagonister. Det var från officiellt håll men vi har också sen en tid har några till namn ur gruppen hjältar. De här namnen har  läckt ut i samband med att LEGO presenterat nya modeller på en leksaksmässa i London nyligen.

Vi får hantera det här som rykten ett litet tag till, men fler mässor kommer att hållas inom kort och då får vi mer information och lite bättre bilder. Här är namnen –

  • Ezra Bridger
  • Kannan Jarrus
  • Hera Syndulla
  • Zeb

och så tillkom ju droiden ‘Chopper’ häromdagen.

Kolla också in de här bilderna på de nya Rebels LEGO-modellerna. Av bilderna att döma har en av våra nya vänner ett rött huvud, en ser ut att vara Twilek och en skulle kunna vara MonCalamari. Vem som är vem får vi gissa oss till. Siten Makingstarwars.com  lagt ihop ett och ett vad gäller namnet Hera Syndulla. Syndulla är samma efternamn som ett litet Twilekbarn från Ryloth historien i Clone Wars säsong ett. Ett sammanträffande? Troligen inte.

Notera minifigurerna nere till vänster på förpackningarna och kom ihåg att bilderna med stor sannolikhet är provisoriska och inte slutgiltiga.

Vi kan dessutom tillägga att vi sett Darth Vaders namn i listor med Rebelsproduketer från samma leksaksmässa. Så vi kanske kan börja hoppas på lite skärmtid för Vader också! RebellRadioredaktionen är försiktigt optimistisk.

Källa: YouTube, MakingStarwars.com, JediNews.co.uk och Lightsabrerattling.com

Annonser

2 reaktioner på ”Mer Rebels nyheter

  1. Hoppas vi får Darth Vaders black eta-2 Sith interceptor. .(Enl eu skeppet han flög innan Tie advanced?) Med modifierad cockpit för hans nya dräkt och livsuppehållande system. Handikappanpassad? ;-)

    • Haha, ja hoppas! Nu tror jag inte serien kommer bli riktigt SÅ Vader centrerad, men jag tror vi kommer få se vår favorit Sith Lord in action.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s