Rebels-panel på WonderCon

WonderCon pågår för fullt i Anaheim pågår för fullt och i natt svensk tid hölls en Star Wars Rebelspanel med regissören Dave Filoni och skådespelerskan Vanessa Marshall, som är rösten till den nya karaktären Hera. Och som en liten överraskning dök Kevin Kiner upp också. Kiner skrev som bekant musiken till TV-serien Star Wars The Clone Wars och är nu altså tillbaka men nu som kompositör för Star Wars Rebels. Han beskriver musiken i den nya TV-Serien som ”mer lik musiken i A New Hope” och han får nu möjlighet att väva in mer av John Williams teman än vad som var fallet i Clone Wars. Härligt!

Dave Filoni pratade en del om tonen i serien. Den är lite mindre mörk än vad vi såg i Clone Wars, men å andra sidan så säger Filoni att ingen vet hur serien kommer att utvecklas. Som exempel såg vi först Ahsoka i Clone Wars som en peppig ung tjej som senare halshögg fyra personer i en sving med sin ljussabel!

“I don’t think you could predict that that 14 year old girl would go on to do that!”

– Sa Dave Filoni. Han sa också att det är mycket prat om starka kvinnliga karaktärer men att han hellre fokuserar på att skriva bra karaktärer. Om de är starka så är det en del av deras personlighet.

Besökarna på panelen fick också se det här klippet ur den nya serien, en av de första scenerna ur Star Wars Rebels! Vad tycker ni?

Källa: ClubJade.net & IGN.com

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s