Är det här Spin-off titlarna?

Red 5 - Luke Skywalker

Red 5 – Luke Skywalker

Här är en intressant liten nyhet från tyskland. StarWars-Union.de har fått information från ett Hasbro-möte där den här intressanta listan titlar ska ha seglat förbi.

  • Herbst 2014: Rebels
  • 2015: Episode VII
  • 2016: Boba Fett
  • 2017: Episode VIII
  • 2018: Solo
  • 2019: Episode IX
  • 2020: Red Five

Det är som ni ser en väldigt intressant uppställning som börjar med TV serien Rebels. Herbst 2014 betyder hösten 2014 och sen följer Episod 7, 8 och 9 och insprängd däremellan hittar vi Boba Fett, Solo och Red Five!

Häromdagen bekräftade Disneys VD Bob Iger att vi får de tre spin-off filmer som det pratats om ända sedan Disney köpte Lucasfilm nästan, och här kommer kanske titlarna från ett annat håll då. Ok, kanske inte titlar men det avslöjar ju i allafall vilka karaktärer som är i fokus. Boba Fett har vi ju tagit som självklart, och det har kommit så många rykten från så många håll nu att den känns ganska helgjuten.

Solo. Coolt att helt enkelt kalla den Solo. Inte heller någon högoddsare. Men Red 5! Det var lite oväntat. Red 5 är ju som bekant Lukes kodnamn vid slaget om Yavin. Men kan det verkligen röra sig om en helt ny Luke Skywalker film? Det skulle ju sannorlikt innebära att vi då har två skådespelare igång och spelar Luke Skywalker i princip samtidigt men i olika filmer: Mark Hammil ryktas ju ha skrivit på för 8 och 9 också och sen skulle då en ny yngre Luke Skywalker ta vid i spin-off filmen Red 5? Tja varför inte. Men nog hade vi hoppats på en större bredd? Varför så styvnackat hålla sig kvar hos de gamla karaktärerna? Nu måste ju Red 5 inte vara Luke. Någon annan pilot kan ju möjligen få ärva beteckningen, men det är nog inte min första gissning här i allafall.

Nåja, än är allt det här bara rykten. Några mer grundade än andra, men ändå.

Källa: StarWars-Union.de

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s