Nästa Astromechgeneration

Spoilervarning – Ett Astromech-fan på FB The Astromech Collection har med sina droidögon spanat in en riktgt guldklimp bland de läkta bilderna från TMZ från igår. Dumpat i den här ställningen ligger vad som ser ut som en ny typ av Astromech-droid!

20140603-082037-30037260.jpg

Väldigt coolt! ”Kroppen” ser lite längre ut och är inte en cylinder utan lite mer som ett rätblock med avrundade hörn. Det är inte lätt att modifiera en så ikonisk maskin som en Astromech Droid men vi gillar vad vi ser här! Det är också jäkligt Star Wars att de här två till synes ligger i en skräphög på baksidan på en tomt på Tatooine.

20140603-084359-31439803.jpg

Källa: Facebook – The Astromech Collection

Annonser

2 reaktioner på ”Nästa Astromechgeneration

  1. Finns det något med Star Wars som ni inte gillar? Även om astromech-robotarna hade varit gigantiska hade ni sagt ”vi gillar vad vi ser!” :P

    • Vi pratade i senaste podden om vad vi har för hangups och vad vi inte gillar, men det är inte det vi fokuserar på här. Det finns gott om folk på nätet som lägger all sin vakna tid på att spy galla över saker. Du kommer inte hitta den typen av negativitet på RebellRadion, helt enkelt för att det är tråkigt. Om vi ser något vi inte gillar så kommer vi i största mån gå runt problemet och prata om något roligare.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s