Rebel Heist #3

20140625-224720-82040151.jpg

Tredje numret av Rebel Heist är ute nu. Det är som det fantastiska omslaget av Adam Hughes avslöjar ett Chewbacca-nummer. Hela Rebel Heist serien är uppbyggd på så sätt att vi får följa Star Wars fixstjärnor som Han, Leia och nu Chewie ur en tredje persons perspektivktiv och den iden funkar väldigt, väldigt bra. Det är en rolig och intressant vinkel. Nummer tre är precis som de föregående numren bra Men har precis som dem detaljer som stör. Det är småsaker verkligen, men de gnager mig och stjäl fokus.

Exempel: I andra rutan på första sidan introducerar tecknaren Marco Castiello ett helt nytt vapen till Star Wars universat. Det vore så klart helt ok OM det inte varit så otroligt bildlikt en M98b! (känt från bland annat Spelserien Battlefield Red.anm), på nästa sida kastar samma vapen ur sig en tomhylsa. Vi bläddrar vidare till sidan tre och få se en bensindunk! (känd från ditt garage. Red.anm)

Som sagt. Små detaljer, men det är prylar som stinker lite för mycket av planeten jorden. Nej tack Castiello säger vi här, designa bättre. Tack.

Med det sagt vill vi ändå avsluta positivt, för serien är bra. Svagast av de tre hittills, men ändå klart läsvärt.

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s