Rebels Galapremiär

Star Wars Rebels - Galapremiär

Star Wars Rebels – Galapremiär

Idag var det äntligen dags! Idag premiärvisas den nya TV-serien från Lucasfilm Animation – Star Wars Rebels.
Galapremiären hölls på biografen Rigoletto på Kungsgatan i Stockholm och vi var så klart på plats. Bland de inbjudna gästerna sågs bland andra kändisar som Pernilla Wahlgren, Jessica Almenäs och Kristoffer Lundström från Kobra. Men framför allt många representanter från den verkliga målgruppen, barn.

Efter lite mingel så tog vi plats i anrika Rigoletto 1 för Star Wars Rebels på vita duken. Salongen som rymmer runt 700 personer var fylld så när som några stolar på balkongen. Efter en kort introduktion av representanter från Disney Sverige dämpades belysningen och visningen började. Det hela inleddes med en hälsning från regeissören Dave Filoni till alla svenska fans och sen följde de fristående kortfilmerna Machine in the Ghost, Art Attack, Entanglement och Property of Ezra Bridger och så till sist pilotavsnittet Spark of Rebellion. Det är 43 minuter långt, ett dubbelavsnitt alltså.

Vi återkommer med en recension i podcastform, men vi kan väl säga så här mycket redan nu – Det är riktigt, riktigt bra. Bättre än vi vågat hoppas på faktiskt! Rent visuellt skiljer det sig en hel del från Clone Wars och handlingen kan nog tilltala hela familjen, utom de allra yngsta. TV-premiären går på Disney Channel fredagen den 3 oktober.

Efter visningen på Rigoletto följde festligheter med goodiebags och Jediträning för alla hugade younglings. 501st Legion Nordic Garrison och Rebel Legion var på plats som den perfekta inramningen.
Rebels fick en flygande start idag och det lovar gott inför hösten och vintern. Rebels kommer att hålla oss varma ända fram till julen 2015 hoppas vi!

Annonser

En reaktion på ”Rebels Galapremiär

  1. Ping: RebellRadion Podcast – Gott Slut och Gott Nytt Star Wars År! | RebellRadion - Svensk Star Wars Podcast

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s