Dark Disciple Artwork

IMG_6718.PNG

 

StarWars.com presenterar idag Matt Taylors illustration till Christie Goldens bok Dark Disciple som kommer till sommaren, 7 juli för att vara exakt. Storyn är en adaption av Clone Wars manus som inte realiserades som animerad serie.

Omslaget sticker ut lite i sin stil, få färger och hårda linjer. Skulle göra sig fint som ett stort screentryck. Coolt! Frågan är bara varför personerna på bilden står som de gör? Ventress står främst i bild, men hennes hållning gör att hon försvinner och Vos hamnar i fokus. RebellRadioredaktionen hoppas att det här inte reflekterar innehållet i boken.

Källa: StarWars.com

Annonser

En reaktion på ”Dark Disciple Artwork

  1. Ser verkligen fram emot denna bok och framförallt för att få läsa mer om Ventress, så jag håller med om att jag inte vill att hon ska hamna i skymundan. Vos är en häftig karaktär men kändes alldeles för goofie i Clone Wars. Hoppas att de gör honom mer vettig denna gång.

    Angående hur de poserar så tänker jag att skillnaden på deras poser kan vara gammal vanlig sexism/tradition (tänk den hånade Avengers-postern där bara Black Widow är den som står vänd åt andra hållet) så även om en sådan förklaring i sig skulle vara tråkig så hoppas jag ändå på den framför att Ventress skulle vara med i periferin i boken.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s