Lite Topps-numerologi

Ok gott folk vad kan de här nummren betyda? J.J Abrams kanske bara trollar oss när han säger att talen på korten har ”signifikans”. Det enda jag kan komma på är att jämföra med de gamla vintage korten, kan de hänga ihop med numren på de nya bilderna? – så här ser det ut…

Det börjar bra! Båda årgångarna har droider på bild. Båda till synes jagade. Run BB, run!

Kort 53. Poe Dameron i sin nya fina X-Wing vs en riktigt klassisk X-Wing/TIE-fighter bild. Tydlig koppling här också, men om det finns någon annan mening så ser jag den inte nu.

Kort 67, här blir det lite mer kryptiskt. Men vår Toppsnumerologianalys faller inte helt ihop som ett korthus… än. Det kan ju mycket väl finnas en koppling mellan Luke Skywalker och Kylo Ren. Blodsband? Ja varför inte? Eller ÄR Kylo Ren Luke Skywalkers onda alter-ego?!

Vi spinner vidare på tråden ovanför. Bilderna är ju slående lika här! Om Kylo Ren och Luke har en koppling, och Rey och Luke har en koppling. Betyder det då att Ren är Rey? Eller är Rey och Kylo Ren släkt, far och dotter? I rykten har Daisy Ridleys karaktär kallats Kira. Kira Ray… Kylo Ren… finns något där?

Kort 76. Orginaltrilogins röda tråd. R2-D2 på flykt undan imperiets hantlangare fullladdad med viktig information. Kan Finn vara på flykt med känslig information? Jag kan sätta en guld-tia på den iden.

Kort 81. Här blir det här korthuset lite skakigare, det måste sägas. Weapons of the Death Star och Stormtroopers? Hmm. Varför inte ta ett kort med vintage stormtroopers? Vad är det vi missar här?

Och det fortsätter utför! Det såg ju så bra ut för den här korthypotesen! Falken fast på Dödsstjärnan och X-Wings i anfallsformation… var är tråden? Två bilder på dödstjärnan i rad… hmm…

Och till sist. Om det fanns en röd tråd så har jag tappat den nu. Skrotiga maskiner i ökenlandskap? Nja… Om J.J på allvar försökt säga oss något här så är det nog inte så här han tänkt att vi ska pussla ihop bitarna. Tillbaka till ritbordet.


Annonser

En reaktion på ”Lite Topps-numerologi

  1. Ping: RebellRadion Podcast – Gott Slut och Gott Nytt Star Wars År! | RebellRadion - Svensk Star Wars Podcast

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s