Star Wars #1 ute nu

2015/01/img_6809.png

Ingen kan väl ha missat att Star Wars nu är tillbaka ”hemma” hos Marvel förlag. Och igår släpptes den första serietidningen i den nya Star Wars/Marvel/Disney eran med buller och bång. Det har producerats en million(!) upplaga av nummer ett och runt hundra alternativa omslag. Bara det är ju fantastiskt. Några av de mer exklusiva omslagen pryder exemplar som kunde förbeställas för ca 700 dollar! Galet.
I detta nu kan du köpa den digitala utgåvan för 49kr via Marvel.com, eller lättast genom Appen. Priset är även här uppskruvat, drygt en krona per digital sida. Nummer 1 brukar kosta en extra tia, men här är det ca 20kr dyrare än normalt skulle jag påstå.

Så, är serien något bra då?

Ja den som varit orolig över den tekniska kvaliteten kan andas ut. Det är snyggt, verkligen. Stilen är åt det fotorealistiska hållet vilket inte är min preferens men det är hög kvalitet helt klart. Förstanummer är lite luriga, det kan vara svårt att få rull på historien eftersom det är många och mycket som ska presenteras. I det här numret bjuds vi inte på många överraskningar, det mesta är väldigt bekant men det är kanske är förståeligt att Marvel inte vill ta några större risker med en så här ultra-hypead tidning?

Vi väntar med betyget några nummer till och nöjer oss med att applådera en bra, snygg och actionfylld start!

Källa: Marvel.com/Comics

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s