Kanan – Last Padawan Nr 1

  

Äntligen har Kanan -The Last Padawan kommit! Den här serien har jag varit pep på sedan den presenterades för många månader sedan. Det är den fjärde Marvel-titeln och den knyter så klart an till TV-Serien Rebels där Kanan är en av protagonisterna, ja ni vet. 

Jag ska erkänna att jag inte varit tokig i Marvels huvudserie – Star Wars. Serierna om Princess Leia är ok och Vader har börjat bra men det här alltså… Det här är det absolut bästa förstanummer av en Star Wars-serie på år och dagar! 

Greg Weisman, som ju också är en av hjärnorna bakom Rebels TV-serien har skrivit det här och det är en mycket stark historia, trots att den bara har börjat. Det här är standarden vi förväntar oss av Star Wars, det som gör att vi älskar Star Wars. Pepe Larraz utsökta bilder är perfekta i mina ögon. Exakta linjer, underbara kompositioner. Det här ger full pott, max poäng. 

Jag älskar den och vill genast ha mer, även om jag oroar mig till döds för våra vänner Jedimästare Depa Bilaba och Padawan Caleb Dume, aka Kanan Jarrus.

Add to cart – ASAP

Källa: comics.marvel.com

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s