Rogue One rykten – Fler skådespelare listas

Jedi News har snappat upp en grupp skådespelarnamn som fått roller i kommande Rogue One: A Star Wars Story (Premiär 16 december 2016) Det verkar röra sig om mindre roller med två av de här får ju högra ögonbrynet att dra sig något uppåt i allafall. Gabreille Fritz rollfigur benämns som ‘Lyra Erso’s Picture Duble’. Det får leder ju till frågan: Vem är Lyra Erso?. Och den för oss helt okända Nabilah Karims rollfigur har fått titeln ‘Samurai’. Borde väl vara Space-Sith-samurai? Eller? Skämt åsido, det är spännande hur som helst. De stora namnen som redan presenterats till Rogue One är som ni säkert vet:

Gareth Edwards står för Regi och Felicity Jones har en Huvudroll. I övrigt får vi se Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Riz Ahmed och Donnie Yen.

Jedi News skriver också att det ryktas att inspelningarna som pågått under produktionsnamnet Lunak Heavy Indrustries (!?) just ska ha avslutats på plats på Maldiverna. Inspelningarna på Pinewood sägs också vara färdiga. Ska vi våga hoppas på en teaser snart?

Källa: JediNews.co.uk & Imdb.com

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s